Alle kan være med

Du behøver hverken være rig eller forgældet for at få eksklusive fordele i Spar Nord.
Du skal bare være daglig kunde og samle dine bankforretninger hos os.

Læs mere om dine fordele som StjernePLUS

Loungeadgang
Læs mere
Gratis rejseforsikring
Læs mere
Billigere billån
Læs mere
Gebyrfri hverdag
Læs mere
Altid den bedste pris
Læs mere
Personlig rådgiver
Læs mere
Specialistrådgivning
Læs mere

Velkommen på 1. klasse

Når du er StjernePLUS-kunde, bliver det pludselig sjovere at rejse. StjernePLUS-husstandskunde får nemlig sammen med et MasterCard Gold PLUS et Priority Pass, der er et adgangskort til mere end 1.000 eksklusive lounges i lufthavne rundt i verden. Med dit Priority Pass har du adgang til fem besøg i loungen årligt uden at skulle betale. Hver person som går i loungen tæller for et besøg. Herefter er prisen 150 kr. pr. besøg pr. person. Med Priority Pass har du mulighed for at downloade en app, der viser dig de lufthavne, hvor du har loungeadgang.
Gå ind på prioritypass.com og læs mere.

Bliv StjernePLUS

Verden venter

Som StjernePLUS-kunde får du et MasterCard Gold Plus med en af markedets bedste rejseforsikringer, der dækker familiens ferierejser over hele verden i op til 60 dage ad gangen, enten når familien rejser samlet eller hver for sig. Rejseforsikringen dækker sygdom og lægeudgifter, hjemtransport, afbestilling af ferierejse, feriekompensation, bagage, ulykkesdækning og meget mere. Dækningen er i top og koster 0 kroner.
Læs mere om Rejseforsikringen.

Bliv StjernePLUS

Billigere billån

Når du er StjernePLUS-kunde, opnår du de bedste priser, vi kan tilbyde bankens kunder, herunder attraktivt tilbud på finansiering af din nye bil. Se Spar Nords Prisinformation vedr. lån.

Bliv StjernePLUS

Mere overskud

Når du er StjernePLUS-kunde, er din hverdag fri for irriterende gebyrer. Det giver overskud til det vigtige i livet. StjernePLUS-kunder opnår automatisk utallige kontante fordele. Vi kalder det gebyrfri hverdag. Det betyder bl.a., at det ikke koster noget at få fx Visa Dankort og Spar Nord Netbank. Du opnår også en række andre kontante fordele i hverdagen og kan veksle valuta uden beregning, når du har behov for det. Se Spar Nords Prisinformation.

Bliv StjernePLUS

Altid den bedste pris

Når du er StjernePLUS-kunde, opnår du de bedste priser, vi kan tilbyde bankens kunder, herunder attraktive tilbud i forhold til rente og omkostninger på dine nye lån.
Se Spar Nords Prisinformation vedr. lån og opsparing.

Bliv StjernePLUS

En rådgiver der kender din hverdag

Når du er StjernePLUS-kunde får du automatisk tildelt en personlig rådgiver i banken. Din rådgiver er der for dig, når du har brug for en snak om dine planer og altid klar til at hjælpe. Hos Spar Nord er de gode råd gratis, og vi hjælper gerne med at bringe dine planer i livet et skridt videre.

Bliv StjernePLUS

Dine egne økonomiske vismænd

StjernePLUS-kunder har ud over sin egen personlige rådgiver adgang til at benytte et hold af specialistrådgivere inden for pensionsplanlægning, investering, boligfinansiering, formuerådgivning eller andet. Specialistrådgiverne kan hjælpe med at lægge planer og se dine aftaler efter i sømmene, sådan at du altid får den bedste løsning.

Bliv StjernePLUS

Så let er det

Du bliver StjernePLUS, når du samler tre af fem bankprodukter hos Spar Nord.
Kræver almindelig kreditvurdering og opfyldelse af indtrædelseskriterier til fordelsprogrammet – StjernePLUS

Billån, lån og kredit

Billån, lån og kredit på minimum 100.000 kr. i Spar Nord Bank 

Boliglån

Boliglån på minimum 100.000 kr. i Spar Nord Bank eller realkreditfinansiering hos Totalkredit 

Pension

Pensionsopsparing på minimum 100.000 kr. eller 2 personforsikringer hos Letpension 

Investering

Investering på minimum 100.000 kr. opgjort som værdien af husstandens samlede indestående i Spar Nord Bank samt værdien af frie depoter i Spar Nord Bank 

Forsikring

Forsikringsengagement bestående af minimum indboforsikring og ulykkesforsikring tegnet hos Privatsikring. 

Sig ja til flere fordele

Ja, tak. Jeg vil gerne være StjernePLUS og ringes op af en rådgiver.

Prisinformation  Vilkår  Produktinformation